Oikeudelliset maininnat

Oikeudelliset maininnat

ITW Construction Products tietosuojakäytäntö

 

Viimeksi päivitetty: 28.5.2018

ITW CONSTRUCTION PRODUCTS kunnioittaa oikeuttasi yksityisyyteen.  Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan yrityksestä ja tavastamme kerätä, jakaa ja käyttää sinua koskevia henkilötietoja sekä neuvotaan, miten voit käyttää tietosuojaoikeuksiasi. 

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain henkilötietoja, joita keräämme verkkosivustollamme osoitteessa www.itwconstruction.fi.  Niitä henkilö​​tietoja, joita keräämme kun käytät palveluitamme tai olet vuorovaikutuksessa palveluihin, koskee alla oleva erillinen palveluiden tietosuojakäytäntö.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käytämme henkilö​​tietojasi, ota meihin yhteyttä käyttämällä kohdassa 11 olevia yhteystietoja.

Sisällys:

  1. Kerättävät henkilö​​tiedot ja keräämisen tarkoitus
  2. Henkilötietojen käsittelemisen oikeusperusta
  3. Kenelle ja miten jaamme henkilötietojasi
  4. Tietojen säilyttäminen
  5. ITW CONSTRUCTION PRODUCTSin säilyttämiä henkilötietoja koskevat tietosuojaoikeutesi
  6. Siirretäänkö henkilötietojani ulkomaille?
  7. Henkilötietojasi koskevat turvatoimet
  8. Evästeet ja vastaavat teknologiat
  9. Linkit kolmansien osapuolten sivustoille
  10. Muutokset tietosuojakäytäntöön
  11. Yhteystiedot

 

  1. Kerättävät henkilö​​tiedot ja keräämisen tarkoitus

Henkilö​​tiedot, joita saatamme kerätä sinusta verkkosivustollamme, kuuluvat seuraaviin luokkiin:

Vapaaehtoisesti antamasi tiedot

Verkkosivustomme joissakin osissa sinua saatetaan pyytää antamaan henkilö​​tietojasi vapaaehtoisesti esimerkiksi täyttämällä verkkolomakkeen:

  • sukunimi, etunimi, yrityksen nimi, nimike ja osoite, maa
  • henkilökohtaiset yhteystiedot (puhelin, sähköposti, jne.)
  • edustamasi yrityksen nimi, osoite, osasto, yhteystiedot ja mahdolliset muut tiedot sekä roolisi yrityksessä
  • ALV-tunnus
  • käyttäjän asetukset (esim. kieliasetukset)
  • markkinointiasetukset
  • tekemäsi palvelupyynnöt ja tilaukset
  • ostoskori ja maksutiedot
  • uutiskirjeen tilaus, osallistuminen kampanjoihin, erikoistarjousten käyttö jne.
  • kyselyihin vastaaminen, arvostelut, luokitus ja muut palautteet
  • verkkosivuston kautta lähetetty viestintä, mukaan lukien verkkosivuston sosiaalisissa yhteisöissä julkaisut tai muuten ITW CONSTRUCTION PRODUCTSin ja/tai muiden käyttäjien kanssa jaetut tiedot
  • kaikki muut tiedot, jotka annat sivustolla tai lataat sinne (esim. online-lomakkeeseen täyttämäsi sisältö, lataamasi valokuva).

Automaattisesti kerättävät tiedot

Kun käyt sivustollamme, voimme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti laitteestasi.  Joissakin maissa, kuten Euroopan talousalueen maissa, näitä tietoja voidaan pitää henkilötietoina sovellettavien tietosuojalakien perusteella.

Automaattisesti keräämiämme tietoja voivat olla:

  • IP-osoite, käyttöjärjestelmä, selaimen tyyppi, selaimen versio, selaimen asetukset, Internet-palveluntarjoajan nimi ja muut tietokoneeseen ja yhteyteen liittyvät tiedot, jotka ovat oleellisia käyttämäsi laitetyypin tunnistamisen, verkkosivustolle pääsyn, sinun ja laitteesi välisen tietojenvaihdon ja miellyttävän sivuston käytön kannalta
  • sen verkkosivuston URL-osoite ja IP-osoite, jolta olet siirtynyt tai jolta sinut on ohjattu sivustollemme, mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika
  • alasivut, joilla käyt verkkosivustollamme vierailun aikana, sivustollamme käyttämäsi linkit, mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika
  • koko Uniform Resource Locator (URL) -klikkivirta sivustolle, sivustolla ja sivustolta, mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika
  • ostoshistoria, mukaan lukien kesken olevat ja loppuun asti viedyt tapahtumat
  • käytetyt hakusanat ja
  • verkkosivustolla katsotut tai haetut tuotteet/palvelut.

Näitä tietoja keräämällä pystymme paremmin ymmärtämään sivustollamme kävijöitä, mistä he tulevat ja mistä sivustomme sisällöistä tai tuotteista he ovat kiinnostuneita.  Käytämme tietoja sisäisiin analysointitarkoituksiin ja parantamaan sivustomme laatua ja merkitystä kävijöille.

Osa näistä tiedoista voidaan kerätä evästeillä ja vastaavilla seurantateknologioilla, kuten selitetään jäljempänä kohdassa ”Evästeet ja vastaavat teknologiat” (kohta 8).

Kolmansilta osapuolilta saatavat tiedot

Ajoittain saatamme saada sinua koskevia henkilö​​tietoja kolmansilta osapuolilta (uutiskirjeet/markkinointikampanjat/kyselyt...), mutta silloin tarkistamme aina, että kyseisillä kolmansilla osapuolilla on joko suostumus sinulta tai muuten laillinen oikeus tai velvollisuus henkilötietojesi luovuttamiseen meille.

 

  1. Henkilötietojen käsittelemisen oikeusperusta

Edellä kuvattujen henkilötietojen keräämisen ja käyttämisen oikeusperusta riippuu siitä, mistä henkilötiedoista on kysymys ja missä asiayhteydessä niitä kerätään. 

Normaalisti keräämme kuitenkin henkilötietojasi vain (i) jos käsittely on perusteltujen etujemme mukaista eivätkä oikeutesi estä sitä, (ii) jos tarvitsemme henkilö​​tietojasi välillämme olevan sopimuksen täytäntöönpanoon tai (iii) jos meillä on sinun suostumuksesi siihen.

Käsittelemme henkilö​​tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • verkkosivuston hallinnointiin, toimintaan, ylläpitoon ja kehittämiseen
  • kertoaksemme organisaatiollesi uusista tuotteista ja palveluista
  • sen arvioimiseen, sopivatko tietyn tyyppiset tarjoukset, tuotteet tai palvelut organisaatiollesi
  • verkkosivuston, markkinoinnin, tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja henkilökohtaisemmaksi mukauttamiseen
  • analysointiin ja asiakastutkimusten tekemiseen, mukaan lukien yleiset markkinatutkimukset tai asiakkaiden tarpeita ja tiettyjä mielipiteitä koskevat kyselyt, myynnin ja kävijämäärien vaihteluiden seuraaminen, mainonnan tehokkuuden analysointi anonyymisti (esimerkiksi koostamalla tietoja) tai yksilökohtaisesti (jos laki sallii)
  • kysymyksiisi ja pyyntöihisi vastaamiseen (esimerkiksi verkkolomakkeiden kautta)
  • tarjotaksemme organisaatiollesi tietoa muista tuotteista ja palveluista sekä säännöllisiä päivityksiä organisaatiotasi mahdollisesti kiinnostavista aiheista eri markkinointikanavien kautta, esimerkiksi (mutta ei rajoittuen) kirjepostilla, sähköpostilla, puhelimella, faksilla, uutiskirjeellä, tekstiviestillä, sosiaalisen median viesteillä, verkkomainonnalla ja hakukonemainonnalla sekä lähettämällä säännöllisesti organisaatiollesi kohdistettua mainosmateriaalia ITW CONSTRUCTION PRODUCTSin tuotteista, palveluista ja tarjouksista (suoramarkkinointi)
  • tilastotietojen kokoamiseen verkkosivustomme ja sosiaalisen median sivujemme, tuotteittemme ja palveluittemme käytöstä
  • organisaatiosi tilausten vastaanottamisen ja käsittelyn varmistamiseen, organisaatiosi vahvistamiseen rekisteröityneeksi asiakkaaksi käyttäessänne palvelujamme ja soittaessanne asiakaspalveluumme
  • organisaatiollesi merkityksellisten tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen, organisaatiosi asiakastilin hallintaan, asiakaspalveluun ja laskutusta varten
  • sisäisiin tarkoituksiimme, kuten hallinnointiin, tutkimukseen, analysointiin, yritysraportointiin ja liiketoiminnan tehokkuuden parantamiseen
  • organisaatiosi ja henkilöstömme turvallisuuden varmistamiseen, palvelun laadun ylläpitämiseen (asiakaspalvelukeskukseemme saapuvia puheluita voidaan seurata ja/tai tallentaa todentamista, turvallisuutta, laadunvarmistusta ja koulutustarkoituksia varten)
  • häirintä- ja haittapuheluiden jäljittämiseen
  • sovellettavien lakien, asetusten, oikeuden määräysten, valtion virastojen ja lainvalvontaviranomaisten pyyntöjen noudattamiseen, järjestelmiemme asianmukaiseen käyttöön ja itsemme, käyttäjien ja asiakkaiden suojelemiseen sekä mahdollisten asiakasristiriitojen ratkaisemiseen
  • asiakaskuntamme segmentointiin ja sellaisten tarjousten, tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, jotka tarjoavat organisaatiollesi parhaan asiakaskokemuksen (CRM-järjestelmämme kautta kerätyt tiedot)
  • muuhun viestintään kanssasi (esim. huoltomuistutusten, teknisten ilmoitusten, päivitysten, turvallisuustiedotteiden, tukiviestien ja hallinnollisten tai palveluun liittyvien tiedotteiden lähettämiseen)
  • palkintojen jakamiseen, tutkimuksiin, arvontoihin, kilpailuihin tai muihin kaupallisiin toimintoihin tai tapahtumiin
  • lakivelvoitteiden noudattamiseen, verkkosivustomme laittoman käytön estämiseen, kiistojen ratkaisemiseen ja sopimustemme valvomiseen sekä
  • muihin tarkoituksiin, jotka olet erikseen hyväksynyt, ja muilla sovellettavan lain sallimilla tavoilla.

Pyydämme suostumustasi, ennen kuin keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilö​​tietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin, jos ja siinä määrin kuin laki sitä edellyttää. Samoin jos haluamme käyttää henkilö​​tietojasi uuteen tai muuhun tarkoitukseen, johon tietoja ei ole alun perin kerätty tai saatu, ilmoitamme siitä sinulle ja käytämme tietoja vain, jos laki niin vaatii tai sallii tai jos olet antanut siihen suostumuksesi.

Vain rajallinen määrä ITW CONSTRUCTION PRODUCTSin henkilöstöön kuuluvia voi käsitellä henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin (esim. tietyt myynnin, tuen, oikeudellisen osaston, talousosaston, IT:n ja kirjanpidon työntekijät ja tietyt esimiehet)

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja henkilötietojen keräämisen ja käyttämisen oikeusperustasta, ota meihin yhteyttä. Yhteystietomme ovat alla kohdassa 11. Yhteystiedot.

  1. Kenelle ja miten jaamme henkilötietojasi

Saatamme jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille edellä mainittuihin tarkoituksiin. Verkkosivustomme kehittämistä varten voimme kerätä tietoja, jotka auttavat meitä ymmärtämään asiakkaiden sivustonkäyttötapoja. Voimme esimerkiksi tutkia kerättyjen tietojen perusteella, millä sivuston alueilla käydään eniten. ITW CONSTRUCTION PRODUCTS voi antaa koostettuja tilastoja asiakkaistaan, myynnistä, kävijämäärien vaihteluista ja muista sivustoon liittyvistä tiedoista hyvämaineisille kolmannen osapuolen toimittajille. Näistä tilastoista ei voi tunnistaa yksittäisiä henkilöitä. Emme käytä tutkimuksiimme henkilötietoja, kuten nimeä ja sähköpostiosoitetta.

Emme myy, kauppaa, vuokraa, paljasta, siirrä tai muuten jaa henkilö​​tietojasi lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia:

  • Konserniyritykset, kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ja yhteistyökumppanit: Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia (eli palvelukseen ottamiamme yrityksiä tai henkilöitä) suorittamaan tiettyjä tehtäviä puolestamme ja ohjeittemme mukaisesti. Esimerkkejä näistä ovat tietokantojen hallinta, ylläpitopalvelut, web-analytiikka, saapuvien kyselyiden käsittely, pakettien toimittaminen, postin ja sähköpostin lähettäminen, toistuvien tietojen poistaminen asiakasluetteloista, tietojen analysointi, myynti- ja markkinointituki, luottokorttimaksujen käsitteleminen ja asiakaspalvelu. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat olla esimerkiksi IT-yrityksiä, luottokorttimaksujen käsittelijöitä, luottoluokituslaitoksia tai oikeudellisia, taloudellisia ja muita asiantuntijoita. Kolmannen osapuolen palveluntarjoaja, joka tarjoaa tietojenkäsittelypalveluja meille tai joka muutoin käsittelee henkilö​tietoja tarkoituksiin, jotka on kuvattu tässä tietosuojakäytännössä, saa käyttöönsä henkilötietoja ainoastaan siinä määrin kuin niitä tarvitaan sille määritettyjen toimintojen suorittamiseen ja vain kyseisiä toimintoja varten. Varmistamme, että kaikki käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ovat tietoisia näistä velvoitteista ja noudattavat niitä. Varmistamme myös, että kolmannen osapuolen palveluntarjoaja käsittelee henkilö​​tietojasi sovellettavien tietosuojalakien edellyttämällä tavalla ja että sillä on käytössä riittävät tekniset ja organisatoriset turvatoimet. Luettelo nykyisistä konserniyrityksistä löytyy osoitteesta www.spitpaslode.com. Nykyiset palveluntarjoajat ja yhteistyökumppanit:
  • 3C evolution
  • SurveyMonkey
  • Mailchimp
  • Google (esim. Google Analytics)

 

  • Tuomioistuimet, toimivaltaiset lainvalvonta- ja sääntelyviranomaiset ja valtion virastot: Voimme jakaa henkilö​​tietoja, kun katsomme sen tarpeelliseksi sovellettavan lain tai asetuksen noudattamisen kannalta, laillisten oikeuksiemme käyttämiseen, esittämiseen ja suojaamiseen, sinun tärkeiden etujesi suojaamiseen tai sivustomme, muiden käyttäjien tai kolmansien osapuolten oikeuksien tai turvallisuuden varmistamiseen (esimerkiksi petokselta suojautumista varten). Tämä voi sisältää tapauksia, joissa laki tai tuomioistuimen, viranomaisen tai sääntelyviranomaisen sitova päätös vaatii meitä jakamaan henkilötietoja.
  • Mahdolliset tai toteutuneet ostajat (ja sen tai niiden edustajat ja neuvonantajat): Liiketoimintamme kehittämiseen liittyy, että voimme myydä sivustomme tai liiketoimintamme osittain tai kokonaan. Voimme paljastaa henkilö​​tietojasi toteutuneelle tai mahdolliselle ostajalle (ja sen edustajille ja neuvonantajille) liiketoimintamme tai verkkosivustomme osan toteutuvan tai suunnitellun hankinnan, fuusion tai oston yhteydessä sillä ehdolla, että tiedotamme ostajalle, että sen on käytettävä henkilötietojasi ainoastaan tässä tietosuojakäytännössä mainittuihin tarkoituksiin.
  • Muut henkilöt: Sinun suostumuksellasi (esim. jos suostut muuntyyppisiin tiedonsiirtoihin tiettyyn palveluun rekisteröitymisen yhteydessä).

 

  1. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme sinusta keräämiämme henkilö​​tietoja, mikäli siihen on liiketoiminnan kannalta perusteltu tarve (esimerkiksi pyytämäsi palvelun toteuttamiseen tai soveltuvien oikeudellisten, verotukseen liittyvien tai kirjanpitovaatimusten noudattamiseen). 

Jos meillä ei ole liiketoiminnan kannalta perusteltua tarvetta henkilö​​tietojesi käsittelemiseen, joko poistamme tai anonymisoimme henkilötietosi. Jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi jos henkilö​​tiedot on tallennettu varmuuskopioarkistoon), niin tallennamme henkilötietosi turvallisesti ja estämme niiden jatkokäsittelyn, kunnes niiden poistaminen on mahdollista yrityksemme normaalien varmuuskopion poisto- ja tuhoamismenettelyiden mukaisesti.

 

  1. ITW:n hallussa olevia henkilötietojasi koskevat tietosuojaoikeutesi

Sinulla on seuraavat tietosuojaa koskevat oikeudet:

  • Jos haluat saada, oikaista, päivittää tai pyytää poistamaan henkilö​​tietojasi, voit tehdä niin milloin tahansa ottamalla yhteyttä meihin kohdassa 11 oleviin yhteystietoihin. Kun olemme saaneet kirjallisen pyyntösi ja tarpeeksi tietoja henkilötietojesi tunnistamiseen, luovutamme sinulle säilyttämämme henkilö​​tietosi, joihin sinulla on oikeus ja mistä meillä on oikeus periä korkeintaan sovellettavassa laissa määritelty maksu. Voit pyytää meitä oikaisemaan mahdolliset virheelliset henkilötiedot tai poistamaan sellaiset henkilötiedot, joiden käsittelemiseen et usko meillä enää olevan perusteltua syytä lain mukaisesti. Henkilötietojen poistamiseen liittyviin pyyntöihin sovelletaan mahdollisia meille asetettuja lakisääteisiä ja eettisiä ilmoitus- ja säilytysvelvollisuuksia.
  • Lisäksi voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tilanteissa, kuten esimerkiksi jos henkilötietojasi käsitellään perustellusta syystä.
  • Voit myös pyytää tietyissä tilanteissa henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista (eli käsittelyn lopettamista mutta tietojen säilyttämistä) tai niiden siirrettävyyttä (eli henkilötietojesi siirtämistä sinulle tai toiselle osapuolelle pyyntösi mukaisesti). Voit käyttää näitäkin oikeuksia ottamalla yhteyttä meihin kohdassa 11 oleviin yhteystietoihin.
  • Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa markkinointiviestintä, jota lähetämme sinulle. Voit peruuttaa napsauttamalla markkinointiviesteissämme peruutuslinkkiä (”unsubscribe” tai ”opt-out”).  Voit kieltäytyä muusta markkinoinnista (kuten mainospostista tai telemarkkinoinnista) ottamalla yhteyttä meihin kohdassa 11 oleviin yhteystietoihin.
  • Samoin jos olemme keränneet ja käsitelleet henkilö​​tietojasi suostumuksellasi, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen peruuttamista tapahtuneeseen henkilötietojen käsittelyyn eikä sellaiseen käsittelyyn, joka perustuu muuhun lainmukaiseen käsittelyperusteeseen kuin suostumukseen.
  • Sinulla on oikeus tehdä tietosuojaviranomaiselle valitus, joka koskee meidän suorittamaamme henkilötietojesi keräämistä ja käyttöä. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen, joka Suomessa on Tietosuojavaltuutetun toimisto (www.tietosuoja.fi)

Vastaamme kaikkiin yksityishenkilöiden tietosuojaoikeuksia koskeviin pyyntöihin soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti.

 

  1. Siirretäänkö henkilötietojani ulkomaille?

Konserniyrityksemme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ja yhteistyökumppanit toimivat ympäri maailmaa. Vastaavasti henkilö​​tietojasi voidaan siirtää mihin tahansa muuhun maahan kuin asuinmaahasi ja käsitellä siellä. Näiden maiden joukossa voi olla maita, joissa sovellettava tietosuojalainsäädäntö antaa vähäisempää suojaa kuin kotimaasi lainsäädäntö. Verkkosivustomme palvelimet sijaitsevat Ranskassa, ja saatamme käsitellä keräämiämme henkilötietojasi missä tahansa edellä mainituista maista.

Jos olet erimerkiksi EU:n/ ETA:n alueella tai Sveitsissä, tietoja vastaanottava maa ei välttämättä täytä Euroopan tietosuojadirektiiviä (95/46/EY), EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (679/2016) tai Sveitsin liittovaltion tietosuojalakia. Tällaisissa tapauksissa ITW CONSTRUCTION PRODUCTS kuitenkin varmistaa henkilötietojesi riittävän suojaustason sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Varmistamme esimerkiksi, että vastaanottaja noudattaa Privacy Shield -periaatteita (Yhdysvalloissa sijaitsevat vastaanottajat). Käytämme myös Euroopan komission mallisopimuslausekkeita henkilötietojen siirtämiseen konserniyritysten välillä. Niissä vaaditaan, että kaikki konserniyritykset suojaavat ETA-alueelta peräisin olevia käsiteltäviä henkilötietoja Euroopan unionin tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Mallisopimuslausekkeet voidaan toimittaa pyynnöstä. [Meillä on käytössä vastaavat asianmukaiset suojatoimet kolmannen osapuolen palveluntarjoajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisätietoja on saatavilla pyynnöstä.]

 

  1. Henkilötietojasi koskevat turvatoimet

Olemme sitoutuneet suojelemaan meille antamiesi tietojen luottamuksellisuutta ja turvallisuutta, ja toteutamme tarvittavat tekniset, fyysiset ja organisatoriset turvatoimet, joilla suojataan sinusta keräämiämme ja käsittelemiämme tietoja luvattomalta pääsyltä, tuhoamiselta, luovuttamiselta ja häviämiseltä. Käyttämämme toimenpiteet on suunniteltu vastaamaan henkilötietojen käsittelyyn liittyviä riskejä. 

Huomaathan, että internetissä tapahtuva viestintä, kuten sähköposti, ei ole turvallista ilman salaamista.

 

  1. Evästeet ja vastaavat teknologiat

Evästekäytäntö

ITW CONSTRUCTION PRODUCTS kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut noudattamaan sovellettavia yksityisyyden suojaa ja tietosuojaa koskevia lakeja ja alan ohjeita, mukaan lukien GDPR-asetusta.

Tässä evästekäytännössä ("evästekäytäntö") ja verkkosivustomme tietosuojakäytännössä kuvataan, miten käsittelemme henkilö​​tietojasi, jotka annat meille tällä sivustolla www.itwconstruction.fi. Tämä käytäntö koskee vain ITW CONSTRUCTION PRODUCTSin verkkosivustovalikoimaa (www.itwconstruction.fi ja kaikki sen alasivustot), mutta ei kolmannen osapuolen sivustoja, joihin voi olla pääsy sieltä.

Käytämme evästeitä, verkkojäljitteitä, yksilöllisiä tunnisteita ja vastaavia teknologioita tietojen keräämiseen ja tallentamiseen. Nämä tiedot (jotka saattavat sisältää henkilö​​tietoja) kertovat miten olet vuorovaikutuksessa sivustojemme, palveluidemme sekä valikoitujen kolmansien osapuolten sivustojen kanssa, jotka kuuluvat kumppanimainontaverkostoihin. Voimme käyttää näitä tekniikoita sinulle merkityksellisten mainosten näyttämiseen tietojen perusteella. Tätä kutsutaan kiinnostusten kohteisiin perustuvaksi mainonnaksi.

Evästeet ovat pieniä laitteeseen sijoitettavia tekstitiedostoja, joista voi yksilöllisesti tunnistaa laitteesi. Evästeitä ei voi käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten tuomiseen laitteeseen.

Verkkojäljitteet (tunnetaan myös nimellä pikselitagi) ovat pieniä koodinpätkiä verkkosivustoillamme tai sähköposteissamme, joiden avulla voimme lukea ja asettaa evästeitä. Verkkojäljitteitä käytetään usein evästeiden yhteydessä sivustojen ylläpitoon, sähköposteihin ja tietojen keräämiseen verkossa tapahtuvasta toiminnasta.

 

Evästeet

Parannamme verkkosivuston helppokäyttöisyyttä ja navigoitavuutta asettamalla joskus pieniä tiedostoja tietokoneeseesi tai laitteeseesi. Näitä kutsutaan evästeiksi. Useimmilla käyttämilläsi verkkosivustoilla käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen. Verkkosivusto ”muistaa” sinut joko vierailun ajan (käyttämällä istuntoevästettä) tai toistuvilla käynneillä (käyttämällä pysyvää evästettä).

Evästeillä on monia erilaisia tehtäviä. Ne tekevät sivujen välillä siirtymisestä sujuvaa, tallentavat mieltymyksiäsi ja parantavat yleisesti verkkosivuston käyttökokemusta. Evästeet nopeuttavat ja helpottavat sinun ja sivuston välistä vuorovaikutusta. Jos sivustolla ei käytetä evästeitä, se luulee sinua uudeksi kävijäksi aina kun siirryt sivustolla uudelle sivulle. Jos esimerkiksi annat kirjautumistiedot ja siirryt toiselle sivulle, sivusto ei enää tunnista sinua eikä voi pitää sinua kirjautuneena sisään.

Evästeet helpottavat sivustolla käyntiä seuraavasti:

Ne muistavat asetukset, joten sinun ei tarvitse tehdä niitä uudelleen jokaisella sivulla (esim. laittaa tavaroita verkkokaupan ostoskoriin)

Evästeet muistavat antamasi tiedot (esim. postinumeron), joten sinun ei tarvitse syöttää niitä uudelleen

Evästeet mittaavat, miten käytät sivustoamme, jotta voimme parantaa sitä vastaamaan tarpeitasi

Käytämme evästeitä, jotta sivusto toimisi entistä paremmin juuri sinulle ja koska ne ovat välttämättömiä sivustomme käytön kannalta. Voit hallita ja/tai poistaa evästeitä miten haluat. Lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta on osoitteessa AboutCookies.org.

Jos estät evästeiden käytön tällä sivustolla, et välttämättä pääse joihinkin sivuston osiin tai ne eivät toimi kunnolla.

Jos et halua, että sinusta kerätään mitään tietoja, sinun kannattaa olla käyttämättä ITW CONSTRUCTION PRODUCTSin verkkosivustoa.

 

 

Kuinka käytämme evästeitä

Sivustomme käyttää evästeitä useissa paikoissa. Alla on lueteltu käyttämämme evästeet ja tietoja niiden käyttötarkoituksesta.

Sivuston käytön mittaaminen (Google Analytics)

Käytämme Google Analyticsia tietojen keräämiseen siitä, miten ihmiset käyttävät tätä sivustoa. Näin varmistamme, että sivusto täyttää käyttäjien tarpeet ja että huomaamme parannuskohteet.

Google Analytics tallentaa tietoja sivuista, joilla käyt, kuinka kauan olet sivustolla, miten tulit sivustolle ja mitä klikkaat.

Google Analytics asettaa seuraavat evästeet:

Nimi

Sisältö

Vanhenemisaika

_utma

satunnaisluku

2 vuotta

_utmb

satunnaisluku

30 minuuttia

_utmc

satunnaisluku

Kun selain suljetaan

_utmx

satunnaisluku

2 vuotta

_utmxx

satunnaisluku

2 vuotta

_utmz

satunnaisluku ja tietoa siitä, miten sivustolle on tultu (esim. suoraan tai linkin kautta, haulla tai maksetulla haulla)

6 kuukautta

 

Jäsenet ja rekisteröityneet käyttäjät

Niillä sivustoillamme, jotka sisältävät jäsenille tarkoitettuja osia ja joilla on rekisteröityneitä käyttäjiä, asetamme yksinkertaisen evästeen, jossa on:

Nimi

Sisältö

Vanhenemisaika

sivuston verkkotunnus (esim. smith.com)

jäsenyyden tunnusnumero (esim. 42)

Keskiyöllä samana päivänä

ei kaikki sivustot

maasi (nimi esim. ”Suomi”)

Keskiyöllä samana päivänä

 

Muistamistoiminto

Niillä sivustoillamme, jotka sisältävät jäsenille tarkoitettuja osia ja joilla on rekisteröityneitä käyttäjiä, ja jotka sallivat sinun ”muistamisesi” seuraavalla kerralla, asetamme yksinkertaisen evästeen, jossa on:

 

Nimi

Sisältö

Vanhenemisaika

sivuston verkkotunnus (esim. smith.com)

jäsenyyden tunnusnumero (esim. 42)

30 päivää

 

 

 

Muutokset käytäntöön

ITW CONSTRUCTION PRODUCTS pidättää oikeuden päivittää tai muuttaa tätä evästekäytäntöä milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta julkaisemalla tarkistetun version evästekäytännöstä ITW CONSTRUCTION PRODUCTS -sivustollamme. Jos muutamme tätä tietosuojakäytäntöä, muutokset koskevat vain niitä henkilötietoja, jotka keräämme tarkistetun evästekäytännön verkkosivustolle julkaisemisen jälkeen.

 

  1. Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske kolmansien osapuolten sivustoja, joille on linkki sivustoillamme tai jotka mainostavat sivustoillamme. Näillä kolmannen osapuolen sivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä ja suosittelemme, että tutustut niihin.

 

  1. Muutokset tietosuojakäytäntöön

Voimme muuttaa tietosuojakäytäntöä aika ajoin esimerkiksi pitääksemme sen ajan tasalla tai noudattaaksemme muuttuvia oikeudellisia, teknisiä tai yritystoimintaa koskevia vaatimuksia. Kun päivitämme tietosuojakäytäntöä, ilmoitamme siitä sinulle muutosten merkittävyyden kannalta sopivalla tavalla.  Pyydämme sinulta suostumuksen merkittäviin tietosuojakäytännön muutoksiin sekä silloin, kun sovellettava tietosuojalainsäädäntö niin edellyttää.

Tietosuojakäytännön uusimman päivitysajankohdan näet tietosuojakäytännön alussa olevasta kohdasta: Viimeksi päivitetty. 

 

  1. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käytämme henkilö​​tietojasi, ota meihin yhteyttä:

ITW Construction Products Oy
Timmermalmintie 19A
01680 Vantaa
Puh. 0207 859 200
www.itwconstruction.fi

Lainsäädännön noudattaminen ja yhteistyö valvontaviranomaisten kanssa

Arvioimme tietosuojakäytäntöämme säännöllisesti. Menettelymme ja käytäntömme noudattavat EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.