Pakkasenkestävät naulaimet
Pakkasenkestävät naulaimet

Pakkasenkestävät naulaimet

05-11-2019 Tuoteuutiset
Jaa tämä artikkeli

Työkaluihin on voitava luottaa, mikä tarkoittaa myös huolettomuutta – talvellakin. Paslode ja Spit valikoimista löytyy tehokkaita impulssinaulaimia, jotka toimivat takuuvarmasti vielä 15 asteen pakkasessakin.

 

Paslode IM90Ci on ammattirakentajien hyvin tunteman Paslode-tuotemerkin johdoton lippulaiva runkorakenteiden kiinnittämiseen. Se on ensiluokkainen impulssitoiminen litium-naulain teippisidotuille kampanauloille (50–90 mm) ja yli 30-vuotiaan Paslode IM350 -runkonaulaimen manttelinperijä.

Naulaimen tehonilmaisin näyttää heti jäljellä olevan akkutehon ja kaasun. Pikalatautuvalla litium-akulla saa jopa 13 000 laukausta täydellä latauksella (90 min).

> Tutustu tarkemmin Paslode IM90Ci runkonaulaimeen

 

Paslode PPN50Ci on markkinoiden ainoa johdoton ankkurinaulain kulmaraudoille, naulauslevyille ym. rakennuskiinnikkeille. Impulssinaulaus on jopa kymmenen kertaa käsinaulausta nopeampaa. Naulain on tarkoitettu teippisidotuille karkaistuille ankkurinauloille (35–50 mm). Sen erikoismuotoiltu kärki nopeuttaa naulan asemointia ja karkaistut naulat lisäävät työmaaturvallisuutta ohilaukauksissakin.

> Tutustu tarkemmin Paslode PPN50Ci ankkurinaulaimeen

 

Spit Pulsa 800 -impulssinaulain on tehokas työkalu LVIS-asennuksissa tarvittavien kannakkeiden kiinnityksiin teräs-, tiili- ja betonirakenteisiin. Suorakiinnityksessä jää pois monta työvaihetta, mikä nopeuttaa työn etenemistä merkittävästi. Yhdellä kaasupatruunalla ampuu 500 kiinnitystä ja täydellä litium-akulla jopa 3 000 kiinnitystä.

Pulsa 800 -naulainta käytetään harvemmin ulkona, mutta tarvittaessa sekin toimii 15 asteen pakkasessakin.

> Tutustu tarkemmin Spit Pulsa 800P+ naulaimeen

> Tutustu tarkemmin Spit Pulsa 800E naulaimeen ja sen LVIS-kulutustarvikkeisiin