ADJUFIX

ADJUFIX

_

Se paras karminasennusmenetelmä oville ja ikkunoille

 

Jos kysyisit ruotsalaiselta ammattirakentajalta apua oven tai ikkunan pystyttämiseen, tämä luultavasti alkaisi kertoa sinulle Adjufix-asennusjärjestelmästä.

Adjufix-tuotteet ovat 30 vuoden aikana luoneet standardin sille, miten ikkunat ja ovet parhaiten asennetaan ja tuotemerkki on opittu tuntemaan laadusta, luotettavuudesta ja varsinkin helppokäyttöisyydestä.

Moni suomalainenkin asentaja osaa jo suositella Adjufix-järjestelmää karmiasennuksiin ja Ruotsissa johtavat ikkuna- ja ovivalmistajat jopa esiasentavat Adjufix-hylsyjä toimittamiinsa karmeihin.

 

Originaali asennusjärjestelmä

Adjufix on pohjoismaisiin sääoloihin suunniteltu kiinnitysjärjestelmä, joka sisältää kaikki asentajan tarvitsemat tarvikkeet. Kokonaisuuteen kuuluvat säädettävät hylsyt, puu- ja betoniruuvit, tulpat, välikappaleet, kiinnikkeet, korokepalat ja myös asennustyökalut, joiden avulla karmien kiinnitys ja säätö on helppoa. Ainutlaatuista on mm. sinkitty korroosionkestävä hylsy, joka ruuvataan rungon ulkopuolelle ja joka estää puun halkeilun asennusreiän ympärillä.

Adjufix soveltuu kaikentyyppisiin seinämateriaaleihin ja jopa kohteisiin, joissa kaksi ikkunaa asennetaan suoraan toisiinsa kiinni.

 

Edut kantavat pitkälle tulevaisuuteen

Adjufixin hyöty ei rajoitu vain sen yksinkertaiseen asennukseen. Vuosikymmenien käyttöhistoria on todistanut järjestelmän pitkäikäiseksi, ja sen merkittävä erottuva ominaisuus on se, kuinka helppoa karmia on säätää jälkikäteen. Ovet ja ikkunat alkavat aina ajan saatossa hieman juuttua, mutta Adjufix-järjestelmän avulla niitä on vuosienkin jälkeen helppo säätää istumaan taas täydellisesti.

Saat Adjufix-tuotteita merkittävimmiltä jälleenmyyjiltämme. Valikoimassa on suur- ja pienpakkauksia sekä käteviä Smart Pack -valmispaketteja, jotka sisältävät yleisimmät kiinnitystarvikkeet 1-2 oven tai ikkunan asennukseen.

 

> Tutustu Adjufix-valikoimaan