ADJUFIX

ADJUFIX

_

Se paras karminasennusmenetelmä oville ja ikkunoille

 

Jos kysyisit ruotsalaiselta ammattirakentajalta miten hän pystyttäisi oven tai ikkunan, tämä luultavasti alkaisi kertoa sinulle Adjufix-asennusjärjestelmästä.

Adjufix-tuotteet ovat 30 vuoden aikana luoneet standardin sille, miten ikkunat ja ovet parhaiten asennetaan ja merkki tunnetaan laadusta, luotettavuudesta ja varsinkin helppokäyttöisyydestä.

Moni asentaja osaa jo suositella Adjufix-järjestelmää karmiasennuksiin ja Ruotsin johtavat ikkuna- ja ovivalmistajat ovat jopa alkaneet esiasentaa Adjufix-hylsyjä toimittamiinsa karmeihin.

 

Originaali asennusjärjestelmä

Adjufix on pohjoismaisiin sääoloihin suunniteltu kiinnitysjärjestelmä, joka sisältää kaikki asentajan tarvitsemat tarvikkeet. Kokonaisuuteen kuuluvat säädettävät hylsyt, puu- ja betoniruuvit, tulpat, välikappaleet, kiinnikkeet, korokepalat ja myös asennustyökalut, joiden avulla karmien kiinnitys ja säätö on helppoa. Ainutlaatuista on mm. sinkitty korroosionkestävä hylsy, joka ruuvataan rungon ulkopuolelle ja joka estää puun halkeilun asennusreiän ympärillä.

Adjufix soveltuu kaikentyyppisiin seinämateriaaleihin, jopa silloin kun kaksi ikkunaa asennetaan suoraan toisiinsa kiinni.

 

Edut kantavat pitkälle tulevaisuuteen

Adjufixin hyöty ei rajoitu vain sen yksinkertaiseen asennukseen. Vuosikymmenien asennushistoria on osoittanut järjestelmän pitkän käyttöiän, ja sen merkittävä erottuva ominaisuus on se, kuinka helppoa karmia on säätää jälkikäteen. Tyypillisesti ovet ja ikkunat alkavat aina ajan saatossa juuttua, mutta Adjufix-järjestelmän avulla niitä on vuosienkin jälkeen helppo säätää istumaan taas täydellisesti.

Saat Adjufix-tuotteita merkittävimmiltä jälleenmyyjiltämme. Valikoimassa on suur- ja pienpakkauksia sekä käteviä Smart Pack -valmispaketteja, jotka sisältävät yleisimmät kiinnitystarvikket 1-2 oven tai ikkunan asennukseen.

 

> Tutustu Adjufix-valikoimaan