ITW Group

ITW Group

Illinois Tool Works

Jo 100 vuoden ajan ITW-konserni on ollut edistyneen teollisen teknologian valmistaja. Se suunnittelee ja tuottaa korkealaatuisia kiinnittimiä ja komponentteja, laitteita ja kulutustuotteita sekä -tarvikkeita asiakkailleen ympäri maailmaa.

ITW omistaa yli 600 yritystä yli 50 maassa ja työllistää yli 50 000 henkeä. Työntekijämme kehittävät tuhansittain tuotteita ja järjestelmiä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Eri  liiketoimintayksiköt palvelevat erilaisia loppumarkkinoita ja asiakassegmenttejä.

Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli n. 14,8 miljardia dollaria. Rakennusmarkkinoiden osuus tästä on n. 1,7 miljardia ja koostuu pääasiassa työkaluista ja niiden kulutustarvikkeista. 

 

OLEMME LÄHEMPÄNÄ KUIN USKOTKAAN...

Jos jossain päin maailmaa on käynnissä kaupallinen rakennushanke, kunnostustyö tai asuntotuotantoa, myös ITW-tuotteet ovat läsnä. Oli kyseessä sitten Pasloden kaasutoimiset puukiinnittämisen naulaimet tai SPITin betoni- ja teräskiinnittämisen työkalut, tarjoavat ITW Construction -yksiköt kaikkialla innovatiivisia ratkaisuja, asettaen mallimittareita modernille rakennusteollisuudelle.

Mutta teemme muutakin kuin rakentamista: olet tätäkin lukiessa ehkä hyvinkin lähellä jotain ITW-tuotetta!

Toimimme seitsemällä eri tuotesegmentillä ja valmistamme ympäri maailmaa monenlaisia ratkaisuja monenlaisille asiakkaille. Ratkaisuja, jotka ovat niin jokapäiväisiä, että niitä tuskin edes huomaa.

 

mikä tekee meistä ainutlaatuisen?

hajauttaminen

ITW on keskittymä liiketoimintayksiköitä ja brändejä maailmanlaajuisilla loppumarkkinoilla. Hajautettu toimintastrategiamme ja fokuksemme on keskittyä liiketoimintaan mahdollisimman lähellä heitä, jotka ostavat tuotteitamme. Tämä läheinen suhde ohjaa meitä parempiin myynti- ja tukitoimiin, jossa voimme nopeasti tunnistaa ja vastata asiakkaiden tarpeisiin liiketoimintayksikkötasolla tarjoamalla tarpeisiin vastaavia tuotteita ja palveluita.

Kokonaismenestyksemme on yhteistulosta monista erilaisista markkinoista pääasiassa rakennus- ja autoteollisuudessa sekä elintarviketuotannossa. Tämä tuoton yhdistelmä tarjoaa vakauden taloudellisten heilahtelujen aikana ja antaa meille mahdollisuuden päihittää markkinoiden epävarmuustekijät. Vahvuus yhdellä markkina-alueella auttaa kompensoimaan vaihteluita toisaalla.

INNOVOINTI

Jo vuosisadan ajan ITW on ollut innovaation eturintamassa. Monet tuotteidemme menestystarinoista ovat alkaneet työmaaolosuhteissa, joissa asiakkaidemme tarpeet ovat ilmeisimpiä. Osaava henkilöstömme, joista monet ovat koulutettuja insinöörejä, pystyy tarjoamaan käytännöllisiä ja ripeitä ratkaisuja jopa kaikkein monimutkaisimpiin tilanteisiin.

Olemme ylpeitä laajasta valikoimastamme maailmanlaajuisia patentteja ja patenttihakemuksia, joita on tänä päivänä jo yli 19.000.

80/20

ITW:n menestyksen takana on 80/20 liiketoimintaprosessi, joka ohjaa meidät kannattavimpiin tuotteisiimme ja asiakkaisiimme. 80/20 periaate on hyvin yksinkertainen: 80% myynnistä perustuu siihen, että 20% tuotevalikoimasta myydään avainasiakkaille.

Yksinkertaistettuna tämä tarkoittaa sitä, että liian usein yritykset eivät käytä tarpeeksi aikaa kriittiseen 20 prosenttiinsa avainasiakkaistaan ​tai -tuotteistaan ​​vaan keskittyvät liikaa vähäpätöisempään 80 prosenttiin. ITW:n näkemys on, että vasta tuntemalla suuret asiakkaansa voi alkaa ymmärtää, mikä ajaa kasvua ja mitkä ovat yrityksen todelliset kulut. Tämä ei siis tarkoita, että pienemmät asiakkaat hylätään. Kaikkia asiakkaita kyllä palvellaan, asianmukaisesti.

80/20 -periaate ohjaa liiketoimintaprosesseja ja auttaa meitä löytämään uusia tapoja parantaa asiakastyytyväisyyttä sekä kasvattaa marginaalia ja kannattavuutta. Käytännön menetelmiä tässä toiminnassa ovat tuotelinjojen yksinkertaistaminen, segmentointi, kehittyneet valmistusmenetelmät, ulkoistaminen sekä kysyntään sovitettu tuotanto.

 

 

Lue lisää ITW-konsernista osoitteesta www.itw.com