ITW Suomi

ITW Suomi

ITW CONSTRUCTION OSANA ITW-KONSERNIA

ITW Construction tarjoaa laajan valikoiman kiinnitystarvikkeita puu, betoni- ja teräskiinnittämiseen sekä karminasennuksiin. Tuotteemme on suunnattu ammattirakentajille sekä teollisuuden tarpeisiin.

Ammattirakentaja löytää laadukkaat kiinnitysratkaisut laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta ja teollisuusasiakkaamme tietävät, että heidän tuotantotyökalunsa ovat aina ehdottoman luotettavia.

Valmistamme, kehitämme ja markkinoimme omia laatutuotteita, joista johtavia tuotemerkkejämme ovat Paslode, Spit ja Adjufix. Lisäksi myös Haubold-tuotteet kuuluvat valikoimaamme. Kattava tuoteperhe ja asiantuntemuksemme takaavat aina parhaat ratkaisut pohjoismaiseen ilmastoon.

Kuulumme kansainväliseen, jo yli 100-vuotiaaseen ITW-konserniin, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 50.000 työntekijää. Lisätietoa ITW-konsernista löydät ITW Group -sivulta

 

PALVELEMME TEOLLISUUTTA...

Teollisuusasiakkaille tarjoamme laajan, räätälöidyn  valikoiman naulaimia ja kiinnitystarvikkeita sekä mm. Paslode Toolmatic-tuoteperheen linjastotuotteita. Olimme uraauurtavia tuodessamme puuteollisuuteen paineilmakäyttöiset naulaimet nauloineen ja hakasineen ja mm. nauhoitetut ruuvit ovat kuuluneet valikoimaamme ensimmäisenä maailmassa.

 

...JA löydät tuotteemme JÄLLEENMYYJiltäMME

Jälleenmyyjillemme tarjoamme tukea mm. tuote-esittelyjen muodossa. Tarjoamme tuotekoulutusta sekä jälleenmyyjäliikkeidemme kiinnitystarvikemyyjille kuin myös heidän ehdottamille rakennustyömaiden työntekijöille.

 

Huoltopalvelumme

Kaikkia asiakkaitamme kuin myös tuotteidemme loppukäyttäjiä palvelee kattava merkkihuolto-palvelumme Vantaan Askistossa. Lue lisää huoltopalveluistamme Huolto-sivuiltamme.

Tuotemerkkimme Suomessa

Valmistamme, kehitämme ja markkinoimme omia laatutuotteita, joista johtavia tuotemerkkejämme ovat Paslode, Spit ja Adjufix. Lisäksi myös Haubold-tuotteet kuuluvat valikoimaamme. Lue lisää tuotteistamme Tuotemerkit-sivuilta tai tutustu niihin tarkemmin Tuotteet-valikosta.