NKT Fasteners

NKT Fasteners

_

NKT Fasteners – laatua jo sukupolvien ajan

 

NKT Fasteners on Tanskan käytetyin ja tunnetuin kiinnitystarvikkeiden tuotemerkki. Niin rakentaminen ammattilaiset kuin harrastajat ovat siellä luottaneet NKT-tuotteisiin jo yli 100 vuoden ajan ja korkea laatu onkin ollut sinisten NKT Fasteners -pakkausten tunnusmerkki aina siitä lähtien kun Trådværket perustettiin Middelfartin kaupunkiin vuonna 1899.

 

Se tärkein yksityiskohta

Kiinnityksiin on voitava luottaa. Yksinkertainenkin tuote voi olla olennainen osa tärkeää rakennetta, joten sen laatu ja luotettavuus ovat ratkaisevia lopputuloksen kannalta. Tämän tietää jokainen ammattitaitoinen rakentaja ja siksi NKT Fasteners -tuotteet ovat pitäneet pystyssä suurta osaa Tanskan rakennuksista jo sukupolvien ajan.

 

Ruuvit ja pultit ammattilaiselle

NKT Fasteners tarjoaa kattavan valikoiman ruuveja, pultteja ja muita kiinnitystuotteita ammatti- ja teollisuuskäyttöön. Sen laadukas valikoima kattaa kaikki yleisimmät kiinnityskohteet.

 

SEKÄ harrastajalle

Myös rakentamisen harrastajat arvostavat NKT-laatua sillä kuka nyt haluaisi tehdä saman kiinnityksen useamman kerran? Ehkä sinullekin löytyisi NKT-valikoimasta laatutuote, joka palvelisi nykyisiä paremmin?