PASLODE

PASLODE

_

Paslode – puukiinnittämisen asiantuntija

Paslode on yksi maailman isoin ja innovatiivisin kiinnitystuotteiden valmistaja. Paslode-naulaimet, -naulat, -hakaset ja -rakennuskiinnikkeet ovat tehneet siitä tutun nimen ammattirakentajan arjessa.

Liikemerkki perustettiin vuonna 1935 Yhdysvalloissa ja se on nykyään keskeinen osa ITW-konsernia. Pasloden liiketoiminta on aina ollut vaikuttamassa rakennusalan kehitykseen ja se on kehittänyt lukuisia tekniikoita, joista on sittemmin tullut rakentamisen standardeja.

 

Paslode eturintamassa

Vuonna 1959 yhtiön insinöörit ja suunnittelijat kehittivät maailman ensimmäisen paineilmatoimisen työkalun eli hakasnaulaimen. Tämä oli vallankumouksellisen teknologian alku, joka helpotti työntekoa ja lisäsi merkittävästi käsityöläisten tuottavuutta eri puolilla maailmaa, samalla kun naulaimen teknologia levittäytyi laajaan valikoimaan muitakin työkaluja.

Seuraava askel oli vapauttaa käsityöläinen letkuista ja johdoista. Paslode julkaisi maailman ensimmäisen, johdottoman impulssinaulaimen 1980-luvulla ja samainen tekniikka on siitä lähtien uudistanut toimintatapoja kaikkialla. Nykyisin Paslode on alansa johtava tuotemerkki, jonka menestyksen esimerkkejä ovat esim. ainutlaatuinen NailScrew®-ruuvinaula sekä pakkasenkestävä Paslode Ci-järjestelmä, joka annostelee runkoimpulssinaulaimelle juuri oikean määrän kaasua ympäristön lämpötilan mukaan.

 

Laaja valikoima tuotteita puukiinnityksiin

Paslode on osa ITW-konsernia, joka taas on tae sille, että löydät merkin alta vain turvallisia ja aikaa säästäviä ratkaisuja. Valikoimasta löydät impulssi- ja paineilmatoimiset työkalut ja kulutustarvikkeet, kompressorit sekä kattavan valikoiman rakennuskiinnikkeitä, kuten kulmalevyjä ja palkkikenkiä.

Tutustu tarkemmin Pasloden innovatiivisiin tuotteisiin. Ehkä saat niistä ajatuksia, joiden avulla voisit työskennellä entistä paremmin?

 

> Paslode impulssinaulaus, osassa kahden vuoden ylläpitokulut 0€ (kts. HUOLETON-huolto)

> Paslode paineilmanaulaus

> Paslode kompressorit

> Paslode kulmaraudat, naulauslevyt, palkki- ja pilarikengät ym. rakennuskiinnikkeet