SPIT

SPIT

_

SPIT – vahva valikoima teräkseen, betoniin ja kipsiin

SPIT on oikea valinta kun teet ammattitasoisia teräs-, betoni- ja kipsikiinnityksiä. Sen valikoimasta löydät laadukkaat työkalut ja tarvikkeet kuten kaasu- ja panoskäyttöiset naulaimet, ruuvit ja ruuvaimet, kemialliset ja mekaaniset ankkurit, poranterät ja uraleikkurit. Spit työkaluilla hoituu niin ulko- kuin sisätyöt ja sähkö- ja LVI-asennukset.

 

Kiinnittämisen maailmanmestari

SPIT-tuotemerkin historia juontaa innovatiiviseen ranskalaiseen insinööriin, joka ensimmäisenä näki mahdollisuuden käyttää ruutitoimista työkalua teräs- ja betonikiinnityksiin. SPITin ensimmäinen panostoiminen pulttipistooli astui markkinoille vuonna 1951 ja impulssitoiminen kaasunaulain vuonna 1993. SPIT on vuosikymmeniä ollut alallaan Euroopan johtavia tuotemerkkejä ja sen oranssiset työkalut ovat laatutietoisten ammattilaisten toivelistalla.  SPIT on kuulunut kansainväliseen ITW-konserniin vuodesta 1986.

 

Tehokas, turvallinen, käyttömukava

SPIT-työkalut suunnitellaan ja valmistetaan kolme tavoitetta mielessä: säästä aikaa, tee turvallinen kiinnitys ja anna ammattirakentajalle parempi käyttökokemus. Hyvän voi aina tehdä paremmin ja siksi SPITin tuotekehitys on jatkuvasti kehittämässä uusia rakentamisen ratkaisuja.

 

Kehity SPITin matkassa

Pidä ammattitaitosi ajan tasalla ja tutustu uusimpaan SPIT-valikoimaan. Alan uudet innovaatiot auttavat sinua työskentelemään entistä tehokkaammin, turvallisemmin ja ergonomisemmin.

 

> Spit Pulsa impulssinaulaus, jossa kahden vuoden ylläpitokulut 0€ (kts. HUOLETON-huolto)

> Spit P370 panosnaulaus, jossa kahden vuoden ylläpitokulut 0€ (kts. HUOLETON-huolto)

> Spit sähkötyökalut

> Spit kipsi-, tiili- ja betonikiinnikkeet

> Spit eristekiinnikkeet

> Spit kipsilevyruuvit

> Spit poranterät, taltat, piikit