Tuotemerkit

Tuotemerkit

Paslode

Paslode

Puukiinnityksen ja kaasukäyttöisen tekniikan ehdotonta eliittiä jo vuosikymmenien ajan.

Innovatiivinen, johdottoman naulaustekniikan kehittäjä yli 30 vuoden kokemuksella. Luotettavaa toimintaa pohjoismaisissa sääoloissa, aina jopa -15 asteen pakkasessa. Runkotöihin, viimeistelyyn. Impulssinaulaimet, paineilmanaulaimet, kompressorit. Naulakaasupakkaukset. Teippisidosteiset, 34° vinolipas- ja viimeistelynaulat.

 

Spit

Spit

Nopeat ja kätevät kiinnitykset teräkseen ja betoniin.

Helpot yksinkertaiset ratkaisut kaikkiin uudiskohteiden ja saneerauskohteiden työtarpeisiin. Väriltään ja muotoilultaan tunnistettava edelläkävijä. Laatumerkki. Euroopan johtava tuotemerkki betonikiinnityksen alalla perustamisvuodesta 1949 alkaen. Lukuisia patentteja. Valikoima luodaan ja valmistetaan omissa tuotekehitys- ja testikeskuksissa sekä tuotantolaitoksissa Ranskassa, Belgiassa ja Saksassa. Kaasukäyttöiset naulaimet, panosnaulaimet, poraus- ja piikkaustyökalut, timanttileikkaus- ja poraus, betonin työstäminen. Mekaaniset ja kemialliset kiinnikkeet.

Adjufix

Adjufix

Pohjoismainen ratkaisu ikkuna- ja ovikarmien asennukseen.

Helppo ja nopea asennus ilman kiiloja. Puuhun, kevytbetoniin, betoniin ja tiileen. SmartPack-pakkaukset yksittäisten ovien ja ikkunoiden asentamiseen.